آمار بازدید

  • بازدید امروز : 9
  • بازدید دیروز : 50
  • بازدید کل : 67918
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

درمان دیابت با گانودرما


گانودرما موثر برای دیابت نوع ۲

گانودرما يك نوع قارچ است كه ظاهر سخت و چوب مانندي دارد و طعم آن تلخ است. از بدنه هوايي اين قارچ به عنوان دارو استفاده مي شود. اين قارچ داراي تركيبات متنوع اي است كه اثرات درماني دارند. FYGL يك نوع پروتئوگليكان آنتي هايپرگلايسميك است كه از قارچ گانودرما گرفته مي شود و اثرات ضد ديابت دارد.

FYGL با افزايش توليد انسولين، كاهش HbA1C، كاهش گلوكاگون،افزايش فعاليت گلوكوكيناز، كاهش بيان گيرنده پروتئين ۲ حامل گلوكز كبدي، افزايش بيان گيرنده پروتئين ۴ حامل گلوكز بافت چربي و اسكلتي اثرات ضد ديابتي خود را اعمال مي كند.

همچنين به عنوان يك آنتي اكسيدان قوي در استرس اكسيداتيو تاثير بسزايي ميگذارد.

مطالعه اي روي تعدادي موش انجام گرفت. تعداد ۵۰ موش ديابتي به ۵ گروه تقسيم شدند.

گروه اول به عنوان كنترل فقط دارو نما دريافت كرد.

گروه دوم دوز پايين FYGL به ميزان ۷۵ ميليگرم /۱ كيلوگرم وزن بدن دريافت كردند.

گروه سوم دوز متوسط FYGL به ميزان ۲۵۰ ميليگرم / ۱ كيلوگرم وزن بدن دريافت كردند.

گروه چهارم دوز بالاي FYGL به ميزان ۴۵۰ ميليگرم / ۱ كيلوگرم وزن بدن دريافت كردند گروه پنجم متفورمين به ميزان ۲۰۰ ميليگرم / ۱ كيلوگرم وزن بدن دريافت كردند. آزمون به مدت ۸ هفته انجام شد.

نتايج گانودرما موثر برای دیابت:

ميزان كاهش قند خون در گروه متفورمين از همه بيشتر بود. كاهش قند خون با دوز بالاي FYGL از همه بيشتر و نزديك به متفورمين بود. ميزان كاهش وزن بدن در گروه چهارم از همه بيشتر بود. ميزان HbA1C ، با افزايش دوز FYGL، كاهش بيشتري يافت. در گروه متفورمين نيز HbA1C كاهش يافت و نزديك به دوز بالاي FYGL بود.

نتيجه گيري:

گانودرما مي تواند به عنوان مكملي در درمان ديابت نوع دو استفاده شود.

منبع : لینک مقاله در سایت پژوهشکده_گیاهان_دارویی

درمان دیابت با گانودرما
انتشار : ۹ اسفند ۱۳۹۹

برچسب های مهم

خواص روغن کنجد


خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد از منظر طب قدیم و جدید :

کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.

برگ های آن بیضی باریک و نوک تیز است. گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز به طور تک تک در کناره برگ های قسمت انتهایی ساقه ظاهر میشوند.

متجاوز از پنج هزار سال است که انسان به خواص معجزه آسای کنجد پی برده است.

پهلوانان آن را برای زیاد کردن زور می خوردند و امروز هم در بین قهرمانان ترکیه قابل توجه است و دارای ارزش زیادی است.

هندیها بیش از سایر اقوام برای این گیاه خاصیت و اثرات معجزه آسا قایلند وآن را زیاد کننده قدرت و عوامل طول عمر می شناسند و روی این اصل آن را در تشریفات مذهبی زیاد می خورند و همانطور مه ما ایرانیها خرما و انجیر خیرات میکنیم آنها کنجد و شیرینی هایی که با کنجد درست کرده اند خیر میکنند و بدون تردید علت طول عمر در بین مرتاضین و بعضی از دهاتیهای هندی خوردن کنجد است.

خوردن این گیاه از قدیم در ایران مرسوم بوده است نانوایان مغز آن را روی نان می پاشیدند و آن کاری است که الان هم باید معمول شود.

حلواسازان آن را به کار می بردند که متاسفانه امروز ترک شده است.

شیر کوبیده آن و گیاهان دیگر را جهت رفع سوزش معده مفید می دانستند و معتقد بودند ترشی معده را کم میکند و سودا را از بین میبرد.

آب برگ کنجد برای تقویت مو و بلند شدن آن تاثیر نیکوئی دارد و برای این کار بایستی آب ان را کوبیده یا فشار گرفت و به سر مالید.

میوه ی این گیاه به صورت کپسول و محتوای دانه های کوچک و مسطح و بیضوی است که دانه کنجد نامیده میشود و قسمت مورد استفاده این گیاه است.

وطن اصلی کنجد هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است در حال حاضر چین بزرگترین تولید کننده کنجد در دنیا است هندوستان و حبشه از نظر تولید بعد از چین قرار دارند.

در ایران نیز مقداری کنجد تولید می شود که بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.

برای تهیه بهترین خواص روغن کنجد معمولا دانه ها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانه ها را آسیاب کرده و در آب میریزند تا پوست آنها روی آب بیاید بعد از گرفتن پوست دانه ها را خشک کرده و در آب جوش میریزند و خمیر میکنند این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود این روغن را روغن سرد می نامند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی به دست می آید که به نام روغن گرم معروف است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد.

تفاله باقیمانده از این مرحله را معمولاً برای علوفه دامها به کار میبرند. به خصوص این تفاله از نظر داشتن مواد پروتئینی, غذای خوبی برای گاوهای شیرده است.

اگر میخواهید از روغن کنجد استفاده کنید دقت کنید که روغن سرد باشد زیرا در اثر حرارت دادن روغن کنجد خواص خود را از دست میدهد.

خواص روغن کنجد برای سلامتی بدن :

از نظر طب قدیم ایران کنجد گرم است کنجد بسیار مغذی است و در اکثر کشورهای فقیر به عنوان جانشین گوشت بکار می رود.

ویتامین F چیست؟

ویتامین F یک اسید چرب است که باعث تشکیل لایه های در پوست می شود که از سلولهای پوستی محافظت و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری میکند. همچنین باعث انتقال سایر ویتامین ها در پوست میشود.

خواص روغن کنجد برای تقویت کننده ی مو

هرچند نانواییها امروزه با پاشیدن چند دانه کنجد مشتریان خود را با عنوان نان کنجدی فریب میدهند اما اگر خوردن کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهید موهایی پر پشت و مقاوم خواهید داشت متخصصان تغذیه می گویند روغن کنجد علاوه بر تقویت موها، برای تنگی نفس، سرفه خشک و زخم ریه هم مفید است. همچنین سوزش ادرار را برطرف می کند.
دم کرده برگ کنجد هم اسهال خونی را درمان می کند و خوردن این دانه گیاهی برای رماتیسم، فشار خون بالا و ناراحتی کیسه صفرا مفید است.

در طب سنتی برای رفع قولنج، کنجد را آسیاب و با سرکه مخلوط می کردند و با افزودن مغز بادام پوست کنده هر روز به مقدار یک قاشق سوپ خوری میل می کردند.

ارده کنجد به همراه خرما غذایی مقوی برای رشد کودکان و همچنین کارگران یدی است. این دانه های ریز سفید و سیاه، قوای جنسی را تقویت می کند و نرم کننده معده و روده هاست.

خوردن یک قاشق غذا خوری کنجد موجب تآمین ۱۴ درصد از نیاز کلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخن هایشان داشته باشند با مصرف کنجد ناخن هایشان محکم تر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است دیده نمی شود.

به علاوه مصرف دو قاشق غذا خوری آن رساندن پنج میلی گرم روی را به بدن بخصوص پوست و مو و ناخن ها آسان می کند.
شاید بدانید که کمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد آکنه را کمتر میکند و از نازک شدن موها جلوگیری می کند و مانع ریزش موها بخصوص در خانمها می شود و در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی با ویتامین E این اثرات صد چندان شده و می توان از خواص ضد چروک و سفید کنندگی (ضد لک)این ویتامین استفاده کرد.

حتما میدانید که کنجد چربی بسیاری دارد اما این چربی از نوع گیاهی و چند باندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمان پوست به عنوان یک جز اصلی محسوب میشود و در صورتی که کمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود پوست کاملا یکنواخت و نرم و لطیف به نظر می رسد و جالب است بدانید که وجود همین چربیهاست که اگر با یک منبع پروتئینی دریافت شود (کنجد به همراه چربی پروتئین قابل توجهی دارد) به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشکی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری میکند و موجب راحتی افرادی می شود که سالهاست از خشکی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ کردن موهای خشک شان می هراسند. امروزه از روغن کنجد بخصوص کنجد سیاه در تهیه انواع فراورده های آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی که برای رفع انواع خشکی ها تجویز میشوند استفاده میشود.

معمولاً در ترکیب انواع کرمها و ماسکها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسکی که با روغن کنجد تهیه می شود و برای تقویت موهای خشک و آسیب پذیر توصیه می شود آشنا می کنیم.

قبل از هر چیز باید بگوییم که شما میتوانید از این ماسک بسته به موهایتان هفته ای یک تا دو بار بعد از شستشوی آنها در حمام استفاده کنید.

مواردی که در تهیه این ماسک استفاده میشوند شامل:

روغن کنجد دو قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر دو قاشق مربا خوری
آرد جوانه گندم دو قاشق غذا خوری

ابتدا مواد را کاملاً مخلوط کرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسک را بر تمام مو بخصوص پوست سر قرار داده و کاملا با دو دست ماساژ دهید. هر قدر ماساژ بیشتر باشد مواد آسانتر نفوذ می کنند.

سپس با گذشت ۱۰ دقیقه آنها را با آب ولرم آبکشی کنید. در ضمن اگر می خواهید مقدار زیادی از کنجد خام را به مدتی بیش از یک سال نگهداری کنید باید آن را در داخل ظرف شیشهای خشک و درب دار و دور از هر گونه رطوبت و قرار گرفتن در معرض نور خورشید ذخیره کنید.

همیشه به خاطر داشته باشید که در تکرار هر توصیه و عادتی زیاده روی نکنید حتی اگر این توصیه از سوی متخصصان مهم تلقی شود.

نکاتی جالبی از خواص روغن کنجد:

مخلوط کردن برگ کنجد با حنا جهت مشکی کردن مو نیز نتایج نیکو دارد و نیز جوشانده برگ آن برای دراز شدن و مشکی شدن مو نافع است.

روغن کنجد برای جلای مو بسیار مفید و بهترین روغنهاست. روستاییانی که هنوز روغن کنجد میخورند عمر زیادتری میکنند و تا ۸۰ سالگی تقریباً جوان هستند. برای اولین بار چند دانشمند فرانسوی در ترکیه به خواص معجزه آسای این گیاه پی برده و مصرف آن را در در اروپا معمول کردند و امروز غذاهای اختصاصی از آن می سازند و می فروشند و اکنون ترکیبی از آن به نام تامینا معروف است و در فرانسه معمول است. تامینا لغتی است ترکی به معنی کنجد و ترکیبی از آن است.

در سال ۱۹۲۴یک دانشمند آمریکایی که در هند به خواص معجزه آسای این گیاه پی برده بود یک سلسله امتحانات عملی را درباره آن شروع کرد و به این موضوع پی برد که این گیاه دارای مواد سفیده ای و چربی است و از همه مهمتر اینکه مواد سفیده ای این گیاه به طور خام نیز قابل هضم است و دارای پانزده نوع مواد سفیده ای است و برای کسانی که نمیخواهند گوشت بخورند خوردن آن تقریبا واجب است و می توان آن را گوشت گیاهی نامید. لسیتین این گیاه حتی از باقلای هندی بیشتر است.
لسیتین چربی فسفر داری است که وجود آن برای نسوج و اعصاب نهایت لزوم را دارد و مغز و غدد انسان احتیاج زیادی به آن دارد. تقویت قوه حافظه بشر احتیاج زیادی به این ماده دارد و تقریبا ۲۸ درصد مغز از لسیتین ساخته شده است و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده دارد و سر موفقیت بشر و پیشرفت آن در عالم تمدن مرهون همین لسیتین است که در گوشت و زرده تخم مرغ و گیاههایی مانند: باقلای چینی، ماش، قره ماش، خرفه و کنجد وجود دارد.

در امتحانات تشریحی ثابت شده که بیماران فکری در اعصابشان مقدار لستین پایین آمده است و در نتیجه خوردن اکسیر لستین یه سرعت معالجه می شوند، کلیمی ها کنجد زیاد می خورند و زیاد زیرک هستند. کنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای منیزیم، کلسیم، آهن، سیلیس ، آلومینیوم ، کروم، مس ، نیکل، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر است. اثر کنجد بیشتر در اثر داشتن ویتامینهای زیاد آن ست مخصوصا ویتامینهای B و ویتامینهای F که فراوان دارد.

کنجد دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد.

قوت، جوانی، تعادل زندگانی و صحت را به انسان می بخشد. طعم گوارای آن مورد توجه شکم پرستان است و به خوبی آسانی برای انسان در هر سنی که باشد قابل هضم است. کنجد برای زن، مرد ، بزرگ و کوچک برای ادامه حیات و طول عمر مفید است، اثر آن در تعویض سلولهای کهنه بدن بسیار سریع است و در تسهیل تفکر عمل آن قابل تحسین است و در رفع آلامی مانند: سرطان، سل، کم خونی بی نظیر است . در زندگی جدید که فکر بشر بیش از سایر اعضای بدن او به کار می رود کنجد از نان واجب تر است.

خلاصه کنجد غذای کسانی است که میخواهند عمر زیاد توام با سلامتی داشته باشند، بهترین وسیله راحتی و بیمه کننده جوانی شما کنجد است.

خواص روغن کنجد
انتشار : ۹ اسفند ۱۳۹۹

برچسب های مهم

نکات مهم و جالب در مورد شامپوها


دوستان عزيز لازمه که چند نکته ی خیلی مهم در مورد شامپوهايي كه استفاده ميكنيم بدونيم

اولین نکته:

شما هر شامپویی را که استفاده میکنید باید اینو بدونید که هر ۶ ماه یبار حتما باید شامپوی خود را عوض کنید. این حرف رو حتی میتونید از داروخانه ها و پزشک های متخصص هم بپرسید.

دومین نکته:

هروقت شامپوی خود را عوض میکنید عواملی مثل ریزش مو, شوره زدن یا خارش پوست سر ممکنه براتون ایجاد بشه و این طبیعی هستش. چونکه پوست سر و موی شما به شامپو فوق عادت کرده و در صورت تغییر اگر شامپوی جدید شما به طور تخصصی ساخته شده باشد مواد طبیعی و عالی اون شامپو عوامل ضعیف رو از بین میبرند و باعث تقویت و از نوسازی مجدد ولی پایدار میشود و به همین دلیل ممکن است پوسته ی سطحی ضعیف پوست سر برداشته شود و ایجاد شوره کند در اتمام دوره ی اولیه ی شامپو ی جدید این جایگزینی رخ میدهد و دیگر خبری از شوره نیست.

و یا اگر ریزش مو ایجاد شود و یا از قبل بیشتر شود به معنای این است که فولیکول قبلیه مو دارد با آنزیم های جدید مهار میشود و جایگزین آن مواد عالی و تاثیر گذاری که در شامپوی جدید وجود دارد میشود و فولیکول جدید یا پیاز موی جدید بعد از اتمام دوره شروع به رشد میکند و با تقویت کردن ان از ریزش بیشتر جلوگیری میکند که این عوامل طبیعی هستند و جای نگرانی ندارند.

سومین نکته:

که خیلی هم مهم هستش.۷۰% این نکته روی روند تاثیر گذاریه شامپو کمک میکند و تنها ۳۰% مواد و خود شامپو تاثیر گذار هستش.این نکته نحوه ی شستشو و مصرف شامپو هاست.
شما اگر موها را با آب داغ یا خیلی سرد بشویید باعث زبری و شکننده ای و ریزش موها میشود و این موضوع اصلا ربطی به بد بودن شامپو ندارد.

شما اگر با سر پنجه ها و ناخن ها سر خود را با شامپو بشویید باعث ریزش و زبری و شکننده ای شدن موها میشود.

طرز صحیح این است که با آب ولرم موها و سر خود را با شامپو بشویید و در هنگام مالش باید با سر انگشت های دورانی موهارو به ارومی ماساژ دهید که این کار علاوه بر جلوگیری از مضرات بالا موجب نرم شدن موها هم میشود.

نکته چهارم:

هر شامپو مخصوصا شامپوی های تخصصی و خوب حتما تا ۳دوره باید مصرف شوند تا اثرات خوب خودشونو تکمیل و نشون بدن.
تا الان چقدر ازین موارد رو میدونستید؟ ازالان به کار ببندید.

انتشار : ۸ اسفند ۱۳۹۹

انواع رنگ موها را بشناسید


انواع رنگ موها را بشناسید

اصولا رنگ موها به سه دسته تقسیم می‌شوند:

رنگ موهای موقت، رنگ موهای نیمه‌موقت و رنگ موهای دائمی.

رنگ موهای دائمی

رنگ‌هایی هستند که به طور جداگانه یا همراه با ترکیبات اکسیدان استفاده می‌شوند .

اول رنگدانه موها با این ترکیبات اکسیدانی بیرون کشیده می‌شوند تا موها همان حالت دکلره را پیدا کنند و بعد از رنگ مو استفاده می‌شود تا روی موی بی‌رنگ شده، رنگ دلخواه فرد ایجاد شود.

مهم‌ترین ویژگی رنگ موهای دائم تنوع رنگی بالاست یعنی می‌توان موی تیره را به موهای روشن یا خیلی روشن تبدیل کرد و موهای روشن را هم به تیره تغییر رنگ داد.

رنگ موهای نیمه‌دائم یا نیمه‌موقت

گروه دیگر از رنگ‌ها هستند که میزان نفوذ مولکول‌های آنها نسبت به رنگ‌های دائم در ساقه مو کمتر است.

به هر صورت کمی نفوذ رنگ در ساقه مو وجود دارد، این نوع رنگ موها نسبت به دائمی‌ها مدت کمتری دوام دارند و با شست‌وشو و حمام‌های روزمره به‌تدریج رنگ خود را از دست می‌دهند.

این نوع رنگ موها به شکل کرم‌ها یا شامپو یا ژل‌های رنگ مو قابل استفاده هستند.

خاصیت رنگ‌دهی این رنگ موهای نیمه‌موقت یا همان شامپو رنگ‌ها تدریجی است.

نسبت به رنگ موهای دائمی‌ضعیف‌تر هستند و با چند بار استفاده به مرور موها را رنگ می‌کنند.

با استفاده تدریجی رنگ مورد نظر به دست می‌آید و با قطع استفاده رنگ مو به مرور از بین خواهد رفت و رنگ طبیعی مو دوباره خود را نشان خواهد داد.

تنوع رنگی دارند!

تنوع رنگی در رنگ موهای موقت یا همان شامپو رنگ‌ها نسبت به رنگ‌های دائمی بسیار کمتر است.

موهای تیره به راحتی با این رنگ‌ها روشن نمی‌شوند یا موهای خیلی روشن به‌راحتی با این رنگ‌ها خیلی تیره نمی‌شوند.

به عبارت کلی این رنگ‌ها تنها می‌توانند موها را یک یا دو درجه تیره‌تر یا روشن‌تر کنند و قابلیت تغییر رنگ چندانی ندارند.

آیا این رنگ‌‌ها پایدارند؟

رنگ‌موهای موقت معمولا به شکل شامپو یا اسپری و حالت‌دهنده‌های مو هستند.

زمانی استفاده می‌شوند که فرد می‌خواهد تنها برای چند ساعت رنگی موهای خود را عوض کند.

چرا که این رنگ‌ها با هرگونه رطوبتی مثل باران یا تعریق یا شست‌وشو به‌راحتی پاک می‌شوند.

بیشتر تنوع رنگ این مدل در رنگ‌های فانتزی است و معمولا هم هواداران ورزشی از آن استفاده می‌کنند.

چقدر دوام می‌آورند؟

برخی از شامپو رنگ‌ها حالتی بینابینی رنگ‌ موهای دائم و نیمه‌موقت دارند.

یعنی دوام طولانی‌تری نسبت به رنگ‌موهای نیمه‌موقت دارند ولی مانند دائمی‌ها هم قوی نیستند.

این شامپورنگ‌ها مولکول‌های ظریفی دارند که به داخل ساقه مو نفوذ می‌کنند و کمی رنگ آنها را تغییر می‌دهند.

برای تغییر رنگ موهای‌تان با این شامپوها، فقط لازم است این شامپوها را به موهای‌تان بمالید و با آن موهای‌تان را شانه کنید.

به این ترتیب مواد رنگ‌کننده بین موهای شما پخش می‌شوند.

در مرحله آخر باید پنج تا ده دقیقه صبر و سپس موهای‌تان را آبکشی کنید. با چند بار شست‌وشو از بین می‌رود.

این شامپو رنگ‌ها معمولا با سه تا پنج بار شست‌وشو کم‌رنگ شده و رنگ خود را از دست می‌دهند ولی اگر مجددا از همان شامپو برای نگهداری رنگ استفاده شود، دوام رنگ افزایش می‌یابد.

بنابراین با یک بار استفاده هم رنگ دلخواه به‌دست نمی‌آید و به زودی رنگ، با چند بار شست‌وشو از روی مو پاک می‌شود.

این شامپو رنگ‌ها چون اکسیدان ندارند و رنگ مو را به‌صورت دائم و مستمر تغییر نمی‌دهند، مگر اینکه به آنها اکسیدان اضافه شود.

شامپو رنگ‌ها چه خطرهایی دارند؟

نوع تقلبی و نامرغوب آنها می‌تواند حسابی به سلامت موها و حتی خود فرد آسیب برساند.

رنگ‌ موهای غیرمجاز وجود فلزات سنگین و سمی همانند سرب است که به‌راحتی می‌توانند جذب پوست شوند و عوارض خود را به‌جا بگذارند.

با فرض اینکه شامپو رنگ‌ها از برندی معتبر تهیه شده باشند که حاوی مواد مجاز است باز هم احتمال حساسیت‌زایی آ‌نها وجود دارد.

قبل از مصرف، بروشور این شامپوها را بخوانید و اگر به مواد تشکیل‌دهنده آن حساسیت دارید یا پوست حساسی دارید، با پزشک درباره مصرف این شامپوها مشورت کنید.

قابل ذکر است که احتمال حساسیت‌زایی این شامپوها نسبت به رنگ‌موهای دائمی کمتر است چون مدت زمان کمتری با پوست و مو در تماس هستند.

اصولا باید گفت که رنگ موها باعث ریزش موی غیر عادی نمی‌شوند.

انواع گیاهی سالم‌تر است؟

اینکه یک شامپورنگ واقعا گیاهی است یا صرفا تبلیغی برای فروش است بستگی به برند سازنده دارد.

برخی برندهای ناشناخته و غیرمعتبر تنها برای فروش بیشتر ادعای گیاهی بودن می‌کنند، اما به گیاهی بودن برندهای معتبر می‌توان تاحدودی اطمینان کرد.

در کل می‌توان گفت شامپو رنگ‌های گیاهی آسیب کمتری به موها وارد می‌کنند و بیشتر توصیه می‌شوند.

یادتان باشد اگر می‌خواهید محصولی سالم بخرید به این نکته حتما توجه کنید که برند معتبر را از مکانی مطمئن بخرید.

موخاکستری‌ها، بهترین گزینه‌اند

تولیدکنندگان این شامپوها مصرف این محصولات را بیشتر به خانم‌ها و آقایانی که موهای خاکستری دارند و دوست دارند به‌تدریج این موهای خاکستری را بپوشانند، توصیه می‌کنند.

به موهای روشن بهتر از موهای تیره رنگ می‌دهند.

که اگر فردی موهای خاکستری داشته باشد و نخواهد یک دفعه رنگ آنها را با رنگ مو تغییر دهد تا کسی متوجه این تغییرات نشود، می‌تواند این شامپوها را امتحان کند.

قابل ذکر است موی سفید به دلیل تغییر ساختاری، در برابر پذیرش رنگ مو مقاومت ویژه‌ای نشان می‌دهد و مانع از نفوذ کامل رنگ به داخل تار مو می‌شود.

شامپوهای رنگ‌کننده مو، با تمرکز روی این موها می‌توانند ضمن رنگ کردن موی سفید، سلامت موها را هم تضمین کنند.

اجباری نیست که موها را چند بار با مواد شیمیایی قوی برای پوشش دادن موهای سفید رنگ کنند.

چقدر مجازیم از شامپو رنگ مو استفاده کنیم؟

وقتی موها دکلره می‌شوند و روی موی رنگ شده مجددا رنگ گذاشته می‌شود، موها بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرند.

بنابراین در استفاده از آنها باید محدودیت وجود داشته ‌باشد.

توصیه می‌شود بعد از رسیدن رنگ موی دلخواه دیگر روی آن رنگ نگذارند و تنها ریشه‌ها را رتوش کنند تا موها یکدست شوند چون به اصطلاح رنگ روی رنگ باعث آسیب بیشتر موها می‌شود.

در مورد این رنگ موهای نیمه‌دائم یا همان شامپورنگ‌ها نگرانی خاصی در مورد آسیب به ساقه مو وجود ندارد.

مهم‌ترین ماده آسیب‌رسان همان اکسیدان است که در این نوع شامپورنگ‌موها یا وجود ندارد یا بسیار ناچیز است.

منبع: دکتر سلام

انتشار : ۷ اسفند ۱۳۹۹

فواید سبوس برنج


فواید سبوس برنج برای بدن

 ۱.لاغری و کاهش وزن مقادیر بالای فیبر موجود در سبوس برنج باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند. تحقیقات نشان داده که مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در سبوس برنج با افزایش متابولیسم بدن باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

۲.چاقی صورت سبوس برنج حاوی مقادیر بالای مواد نشاسته ای است و در طب سنتی گفته می شود که مصرف آن می تواند باعث چاقی صورت شود.

۳.بدنسازی مقادیر بالای ویتامین B6 موجود در سبوس برنج به افزایش انرژی ورزشکاران و بدنسازان در تمرینات بدنسازی کمک می کند. مقادیر قابل توجه پروتئین موجود در سبوس برنج باعث تقویت عضلات و بهبود عضله سازی در بدنسازی می شود.

۴.یبوست مقادیر بالای فیبر موجود در سبوس برنج به بهبود حرکات روده کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود.

۵.دیابت و قند خون سبوس برنج یکی از بهترین منابع طبیعی فیتوسترول هاست که به کنترل قند خون کمک می کنند. مقادیر بالای فیبر موجود در سبوس برنج به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

  ۶.فشار خون تحقیقات نشان می دهد که مقادیر بالای فیبر و پتاسیم موجود در سبوس برنج به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

۷.کلسترول خون و قلب مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، مواد مغذی و فیبر موجود در سبوس برنج به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند.

۸.درمان کم خونی مقادیر قابل توجه آهن و ویتامین های B موجود در سبوس برنج به افزایش گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی یا آنمی را درمان می کند.

۹.تقویت حافظه مقادیر بالای منگنز موجود در سبوس برنج به بهبود عملکرد مغز کمک می کند. همچنین ویتامین های B5 و B6 موجود در سبوس برنج باعث تقویت حافظه شده و خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهند.

۱۰.سرطان یک تحقیق در ژاپن نشان داده که سبوس برنج به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین E که دارد خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و باعث آپوپتوز (مرگ سلولی) سلول های سرطانی می شود.

۱۱.سنگ کلیه در طب سنتی ژاپنی از سبوس برنج برای درمان سنگ کلیه استفاده می شود؛ گفته می شود که فیتیک اسید موجود در سبوس برنج به کاهش جذب کلسیم از روده کمک کرده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد.

۱۲.پوکی استخوان مقادیر بالای مواد معدنی به ویژه منگنز و فسفر موجود در سبوس برنج باعث تقویت استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان به ویژه در دوران یائسگی را کاهش می دهد. 

انتشار : ۶ اسفند ۱۳۹۹

هدف ما جلب رضایت شماست...!

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما